Натисніть для перегляду галереї
М'ясорубка з охолодженням повністю з нержавіючої сталі для невеликої та середньої м'ясопереробки.
Міцна, надійна машина з високим рівнем гігієни. Для м'ясних магазинів, м'ясних відділів супермаркету і підприємств кейтерингу.
Переваги м'ясорубки з охолодженням
- Запобігає прогалини в транспортному ланцюгу з охолодженням і захищає від бактерій.
- Всі операції проводять з високими нормами гігієни і чистоти на очах у клієнта.
- Смак і зовнішній вигляд фаршу зберігаються в незмінному вигляді; запобігає потенційним потемнінням.
- «Холодна» різка не змінює ненасичені жирні кислоти, які при «гарячій» нарізці розходяться в рідини.
- Фарш може зберігатися довше.
- Машина завжди готова до роботи.
- Економічна робота з невеликою кількістю фаршу.
- Скорочується час на чистку.
Технічна характеристика
- Корпус і горловина з нержавіючої сталі AISI 304
- Системи порізки:
Enterprise: 1 решітка і 1 ніж з нержавіючої сталі
Unger: Ø 82 мм, 3 інструменту; Ø 98 мм 5 інструментів
- Вентильований мотор для безперервної роботи. Реверсивний режим.
Ріжуча система | 22/82 | |
Продуктивність | кг/час | 250 |
Потужність мотору | кВт | 1,1 |
Потужність охолоджуючого модуля | кВт | 0,08 |
Вага | кг | 40 |
Габаритні розміри | мм | 438 х 310 х 490 |