Холодильне обладнання

Показати
Сортувати:
Шафа для глибокої заморозки виробів на візку Salva Ultra Arctic сірий Передзамовлення

Шафа для глибокої заморозки виробів на візку Salva Ultra Arctic сірий

Шафа Ultra Arctic SALVA для глибокої заморозки виробів на візку використовують, щоб швидко знизити т..

0.00 Без ПДВ: 0.00

Шафа для прямого бродіння Salva AR-22 сірий Передзамовлення

Шафа для прямого бродіння Salva AR-22 сірий

Шафа з листами для прямого бродіння. У такому шафі з двома електронагрівачами контролюється температ..

0.00 Без ПДВ: 0.00

Шафа регульованого бродіння для візків Salva IVERPAN чорний Передзамовлення

Шафа регульованого бродіння для візків Salva IVERPAN чорний

Камери контрольованого бродіння для візків FC-SK і FC-SR відрізняються якістю і технічними рішеннями..

0.00 Без ПДВ: 0.00

Шафа шокової заморозки виробів на деко Salva сірий Передзамовлення

Шафа шокової заморозки виробів на деко Salva сірий

Шафа SALVA для шокової заморозки виробів на деках використовують, щоб швидко знизити температуру гар..

0.00 Без ПДВ: 0.00

Шафа регульованого бродіння для лотків Salva IVERPAN чорний Передзамовлення

Шафа регульованого бродіння для лотків Salva IVERPAN чорний

Камери контрольованого бродіння для лотків FC-SK і FC-SR відрізняються якістю і технічними рішеннями..

0.00 Без ПДВ: 0.00

Шафа регульованого бродіння Salva серія FC сірий Передзамовлення

Шафа регульованого бродіння Salva серія FC сірий

Камера регульованого бродіння серії FC SALVA - це шафа, яка включає в себе холодильний агрегат, елек..

0.00 Без ПДВ: 0.00

Холодильне обладнання

Окрім звичайних холодильників, використовуваних в побуті для зберігання харчових продуктів, існує спеціалізоване холодильне устаткування для підприємств харчової промисловості. А також для бізнесу, працюючого у сфері торгівлі продовольством: магазинів, цехів, пекарень, кафе, ресторанів і так далі. Шафи шокової заморозки та шафи для вистоювання хлібобулочних виробів провідних європейських виробників завжди можна купити на сайті компанії Petruzalek. Перевірена якість, підвищена надійність, доступна ціна — гарантовані!

Особливості промислового холодильного устаткування

Надшвидке або шокове заморожування потрібне, щоб охолодження гарячих продуктів відбувалося максимально швидко, без порушення молекулярної структури. Це дозволяє забезпечити збереження готової провізії дуже довго, з дотриманням гігієнічних норм (перешкода розмноженню бактерій), що особливо важливо для кухонь кафе і ресторанів. При цьому, уся поживна цінність (вітаміни, мінерали та мікроелементи), а також, органолептичні та смакові властивості (смак, запах, консистенція, текстура) продукції зберігаються в повному об'ємі. 

Що можна заморожувати у такий спосіб:

  • напівфабрикати;
  • готові блюда в організаціях громадського харчування;
  • риба, м'ясо, птах, морепродукти;
  • свіжі фрукти, овочі, зелень, ягоди;
  • хліб, здоба, кондитерські вироби.

Плюси шокового устаткування за оптимальну вартість:

  • рівномірність температури по усьому простору агрегату, завдяки руху повітряних потоків;
  • заощадження часу й електроенергії, внаслідок заморожування великого об'єму блюд одночасно;
  • мінімізації втрат ваги продукту.

А щоб випічка завжди була свіжа і смачна, ніякій пекарні або кондитерському цеху не обійтися без високотехнологічної техніки — розстойних шаф. Функціонування яких грунтоване на створенні строго регульованого простору для бродіння тесту, задіюючи параметри вологості й температури. Усередині підтримується оптимальний і контрольований мікроклімат для дозрівання майбутніх булочок, пиріжків і хліба. Окрім цього, після випічки, готові вироби можна помістити всередину шафи, для збереження їх теплими й апетитними.

Переваги шаф для вистоювання на кухні:

  • для делікатного процесу бродіння в камерах, забезпечується постійний холодний або гарячий і вологий потік повітря;
  • фірмова електроніка в складі гарантує точність контролю величин усередині шафи, від чого залежить якість бродіння тесту. 

Таким чином, відносно недорого, будь-яке підприємство харчової промисловості або заклад громадського харчування має можливість підвищити свою продуктивність. 

Види холодильного устаткування 

Розрізняють наступні види промислової профільної техніки :

  1. Шафи для глибокого (шоковою) заморожування, які мають два режими:
  • охолодження, коли температура в камері різко падає від +90 С до +3 С за 90 хвилин;
  • глибоке заморожування, коли продукт піддається дії в межах температур від +90 С до -18 С за 240 хвилин. Після цього, агрегат перемикається на режим зберігання.
  1. Розстойні шафи, в яких тісто занурюється в особливу контрольовану атмосферу, максимально відповідну за вологістю (70-80%) і температурним даним (від +30 С до +45 С) для м'якого процесу підходу. Час знаходження усередині від 15 хвилин до декількох годин, що обумовлено технологічним процесом.

Залежно від обсягу продукції, що випускається, на сайті можна недорого підібрати устаткування як для невеликого цеху, пекарні, магазину або компанії, що займається торгівлею харчовими продуктами. Так і для гіпермаркету, великого ресторану або виробництва харчової промисловості. Функціонування техніки має на увазі використання дек — для невеликих об'ємів, і візків — для великого опту в промислових масштабах. 

Причини купівлі на сайті концерну Petruzalek

Чому варто купити холодильну техніку Petruzalek:

  • 20 років на ринку України;
  • багатий асортимент європейських високотехнологічних ліній під будь-який об'єм бізнесу;
  • доступний зміст техніки, завдяки сервісному обслуговуванню;
  • увесь спектр послуг — доставка, монтаж, наладка, навчання;
  • висока якість і турбота про екологію;
  • прийнятні ціни.

З холодильним устаткуванням від Petruzalek клієнти отримують: зниження витрат, комфорт експлуатації, збільшення продуктивності та доходів!