-
Ваш кошик порожній!
Шафа Ultra Arctic SALVA для глибокої заморозки виробів на візку використовують, щоб швидко знизити т..
0.00 Без ПДВ: 0.00
Шафа з листами для прямого бродіння. У такому шафі з двома електронагрівачами контролюється температ..
0.00 Без ПДВ: 0.00
Камери контрольованого бродіння для візків FC-SK і FC-SR відрізняються якістю і технічними рішеннями..
0.00 Без ПДВ: 0.00
Шафа SALVA для шокової заморозки виробів на деках використовують, щоб швидко знизити температуру гар..
0.00 Без ПДВ: 0.00
Камери контрольованого бродіння для лотків FC-SK і FC-SR відрізняються якістю і технічними рішеннями..
0.00 Без ПДВ: 0.00
Камера регульованого бродіння серії FC SALVA - це шафа, яка включає в себе холодильний агрегат, елек..
0.00 Без ПДВ: 0.00
Окрім звичайних холодильників, використовуваних в побуті для зберігання харчових продуктів, існує спеціалізоване холодильне устаткування для підприємств харчової промисловості. А також для бізнесу, працюючого у сфері торгівлі продовольством: магазинів, цехів, пекарень, кафе, ресторанів і так далі. Шафи шокової заморозки та шафи для вистоювання хлібобулочних виробів провідних європейських виробників завжди можна купити на сайті компанії Petruzalek. Перевірена якість, підвищена надійність, доступна ціна — гарантовані!
Надшвидке або шокове заморожування потрібне, щоб охолодження гарячих продуктів відбувалося максимально швидко, без порушення молекулярної структури. Це дозволяє забезпечити збереження готової провізії дуже довго, з дотриманням гігієнічних норм (перешкода розмноженню бактерій), що особливо важливо для кухонь кафе і ресторанів. При цьому, уся поживна цінність (вітаміни, мінерали та мікроелементи), а також, органолептичні та смакові властивості (смак, запах, консистенція, текстура) продукції зберігаються в повному об'ємі.
Що можна заморожувати у такий спосіб:
Плюси шокового устаткування за оптимальну вартість:
А щоб випічка завжди була свіжа і смачна, ніякій пекарні або кондитерському цеху не обійтися без високотехнологічної техніки — розстойних шаф. Функціонування яких грунтоване на створенні строго регульованого простору для бродіння тесту, задіюючи параметри вологості й температури. Усередині підтримується оптимальний і контрольований мікроклімат для дозрівання майбутніх булочок, пиріжків і хліба. Окрім цього, після випічки, готові вироби можна помістити всередину шафи, для збереження їх теплими й апетитними.
Переваги шаф для вистоювання на кухні:
Таким чином, відносно недорого, будь-яке підприємство харчової промисловості або заклад громадського харчування має можливість підвищити свою продуктивність.
Розрізняють наступні види промислової профільної техніки :
Залежно від обсягу продукції, що випускається, на сайті можна недорого підібрати устаткування як для невеликого цеху, пекарні, магазину або компанії, що займається торгівлею харчовими продуктами. Так і для гіпермаркету, великого ресторану або виробництва харчової промисловості. Функціонування техніки має на увазі використання дек — для невеликих об'ємів, і візків — для великого опту в промислових масштабах.
Чому варто купити холодильну техніку Petruzalek:
З холодильним устаткуванням від Petruzalek клієнти отримують: зниження витрат, комфорт експлуатації, збільшення продуктивності та доходів!