Розстойні шафи

Показати
Сортувати:
Шафа для прямого бродіння Salva AR-22 сірий Передзамовлення

Шафа для прямого бродіння Salva AR-22 сірий

Шафа з листами для прямого бродіння. У такому шафі з двома електронагрівачами контролюється температ..

0.00 Без ПДВ: 0.00

Шафа регульованого бродіння для візків Salva IVERPAN чорний Передзамовлення

Шафа регульованого бродіння для візків Salva IVERPAN чорний

Камери контрольованого бродіння для візків FC-SK і FC-SR відрізняються якістю і технічними рішеннями..

0.00 Без ПДВ: 0.00

Шафа регульованого бродіння для лотків Salva IVERPAN чорний Передзамовлення

Шафа регульованого бродіння для лотків Salva IVERPAN чорний

Камери контрольованого бродіння для лотків FC-SK і FC-SR відрізняються якістю і технічними рішеннями..

0.00 Без ПДВ: 0.00

Шафа регульованого бродіння Salva серія FC сірий Передзамовлення

Шафа регульованого бродіння Salva серія FC сірий

Камера регульованого бродіння серії FC SALVA - це шафа, яка включає в себе холодильний агрегат, елек..

0.00 Без ПДВ: 0.00

Розстойні шафи

Загальна характеристика розстойних шаф

Обладнавши невелику кондитерську або пекарню, необхідно потурбуватися про сучасне облаштування кухні. За автоматизацію кулінарних процесів може відповідати професійне обладнання, яке усебічно полегшить і прискорить виробництво:

  • різні види печей;
  • машини для випічки;
  • холодильні агрегати.

Загальна характеристика розстойних шаф

Холодильні установки є незамінною складовою в харчовій промисловості, пов'язаною із заготівлями. До такого устаткування відносяться:

  • розстойні шафи;
  • шафи шокового заморожування. 

Розстойна шафа застосовується в кулінарії для виконання двох функцій:

  • розстойки напівфабрикатів, виготовлених на дріжджовому тісті ;
  • завершального етапу розстоювання заготівель з тесту для подальшого випікання хлібобулочних виробів.

 Принцип роботи пристрою

Принцип роботи розстойної шафи полягає в задіюванні контролю рівня вологості за допомогою пари. У агрегаті передбачена наявність піддону з губкою. У піддоні є система ТЕН. Завдяки ТЕНу відбувається процес нагрівання води для подальшого виділення пари із забезпеченням певного мікроклімату в камері: температура до 38 ℃ і вологість 75-85%. 

Загальний опис розстойки

Розстойкою заведено називати період бродіння тесту перед випіканням внаслідок вуглекислого газу. При цьому саме вказане устаткування відповідає за відновлення первинній пористості тесту зі збільшенням розмірів заготівлі. Внаслідок відтворення відповідного мікроклімату: рівня температури й вологості в процесі бродіння знижується щільність тесту. Тривалість розстойки складає від 15 до 120 хвилин, при цьому виникнення позитивних бактерій в період бродіння прискорюють загальний процес. При визначенні передбачуваного часу для розстойки треба враховувати не лише якість борошна, але і місце зберігання заготівель. Якщо тісто знаходиться у формах, воно буде довше розстоюваться, ніж заготівлі на деках. 

Придбання розстоєчної шафи

Якщо необхідно купити недорого якісне професійне холодильне устаткування для шокового заморожування або розстойки напівфабрикатів, зверніть увагу на інтернет-магазин Petruzalek в Одесі. У онлайн-каталозі є широкий вибір надійних установок торгової марки Salva за бюджетною ціною. 

Наші переваги полягають в:

  • наявності широкого асортименту товару;
  • поєднанні доступної вартості з високою якістю устаткування;
  • використанні екологічних матеріалів;
  • доставці з Одеси по усій Україні на вигідних умовах.