-
Ваш кошик порожній!
Шафа Ultra Arctic SALVA для глибокої заморозки виробів на візку використовують, щоб швидко знизити т..
0.00 Без ПДВ: 0.00
Шафа SALVA для шокової заморозки виробів на деках використовують, щоб швидко знизити температуру гар..
0.00 Без ПДВ: 0.00
Устаткування використовують, щоб швидко знизити температуру без втрати властивостей продукції.
Шафи шокової заморозки SALVA використовують в основному для того, щоб мінімізувати час знаходження випічки в інтервалі температур між 65 і 10 ° C, придушити розмноження бактерій і зберегти органолептичні властивості готових виробів. У шафах шокової заморозки можливі два режими. Шокове охолодження: температура знижується з +90 до + 3 ° C (не більше ніж за 90 хвилин); і глибоке заморожування: температура знижується з +90 до -18 ° C (не більше ніж за 240 хвилин).
- Економія електроенергії.
Теплоізоляція з щільного поліуретану товщиною 80 мм. Автоматичний перехід до фази консервації при досягненні температури глибокої заморозки.
- Максимальна однорідність температури.
Округлена конструкція внутрішньої камери забезпечує швидке досягнення рухомим повітрям необхідної температури у всіх точках камери.