Шафи шокової заморозки

Показати
Сортувати:
Шафа для глибокої заморозки виробів на візку Salva Ultra Arctic сірий Передзамовлення

Шафа для глибокої заморозки виробів на візку Salva Ultra Arctic сірий

Шафа Ultra Arctic SALVA для глибокої заморозки виробів на візку використовують, щоб швидко знизити т..

0.00 Без ПДВ: 0.00

Шафа шокової заморозки виробів на деко Salva сірий Передзамовлення

Шафа шокової заморозки виробів на деко Salva сірий

Шафа SALVA для шокової заморозки виробів на деках використовують, щоб швидко знизити температуру гар..

0.00 Без ПДВ: 0.00

Шафи шокової заморозки

Устаткування використовують, щоб швидко знизити температуру без втрати властивостей продукції.

Шафи шокової заморозки SALVA використовують в основному для того, щоб мінімізувати час знаходження випічки в інтервалі температур між 65 і 10 ° C, придушити розмноження бактерій і зберегти органолептичні властивості готових виробів. У шафах шокової заморозки можливі два режими. Шокове охолодження: температура знижується з +90 до + 3 ° C (не більше ніж за 90 хвилин); і глибоке заморожування: температура знижується з +90 до -18 ° C (не більше ніж за 240 хвилин).


- Економія електроенергії.

Теплоізоляція з щільного поліуретану товщиною 80 мм. Автоматичний перехід до фази консервації при досягненні температури глибокої заморозки.


- Максимальна однорідність температури.

Округлена конструкція внутрішньої камери забезпечує швидке досягнення рухомим повітрям необхідної температури у всіх точках камери.