-
Ваш кошик порожній!
Кулер SALVA - це пристрій для зменшення і підтримки постійної температури води, необхідної для приго..
0.00 Без ПДВ: 0.00
Відкриття бізнесу у сфері громадського харчування супроводжується обладнанням кухні пекарні, кондитерської або ресторану професійним промисловим обладнанням:
Охолоджувач води належить до машин для випічки хлібобулочних виробів. Вказане промислове устаткування відповідає за регуляцію температури води, використовуваної при усіх процесах замісу тіста на підприємстві громадського харчування.
Функції охолоджувача води в харчовій промисловості полягають в контролі параметрів водної температури в межах 28-30℃ з метою забезпечення нормального процесу бродіння і дозрівання тесту. Ціна порушення вказаної норми - невідповідність продукції загальноприйнятим нормам якості, втрата товарного виду. Якщо не дотримуватися вказаного температурного режиму рідини в пекарні або кондитерській, в результаті надмірного охолодження тісто стає липким і вологим. Крім того, перегрівання продукту призводить до втрати еластичності, збільшенню щільності й сухості тісту.
Перше включення охолоджувача на підприємстві супроводжується процесом охолодження гарячої рідини впродовж 12 годин. При повторних запусках пристрою знадобиться до 15 хвилин, щоб охолодити воду до заданих людиною бажаних параметрів в автоматичному режимі.
Основною перевагою промислових охолоджувачів води є їх відносно компактні розміри. При цьому установка має низку технічних особливостей:
У Одесі, в інтернет-магазині Petruzalek, охолоджувач води представлений установкою торгової марки Salva. Ми пропонуємо недорогу, при цьому надійну в експлуатації техніку за вигідною вартістю. До переваг Petruzalek відноситься: