-
Ваш кошик порожній!
Будь-яке виробництво харчової спрямованості потребує якісного устаткування, яке дозволяє вирішити відразу декілька проблем на підприємстві, вийти на новий рівень якості вироблюваної продукції, розв'язати питання з оптимізації та автоматизації робочих процесів в цехах.
Вибирати пристрої для первинного й вторинного перероблювання сировини треба, виходячи з технічних параметрів агрегату кожної окремої моделі й об'ємів поставок, розмірів цеху та інших параметрів. Усе це дасть можливість купити техніку й успішно експлуатувати її довгий час.
Залежно від напряму харчового виробництва і подальшого перероблювання, зокрема в м'ясопереробній сфері, розрізняють такі основні машини:
На різних етапах обробки м'яса і формування напівфабрикатів техніка дозволяє прискорити робочі процеси, створити якісний продукт зі структурою і приємним смаком. Виробничі міксери допомагають поліпшити вид і текстуру фаршу, якісно змішати інгредієнти й підготувати їх для подальшого приготування.
Устаткування для м'ясоперероблювання корисно навіть для невеликих підприємств. Агрегати відповідають стандартам якості, мають сертифікати й можуть використовуватися в цехах будь-якої потужності.
Купити устаткування і послуги з технічного обслуговування апаратів можна в нашій компанії. Співпрацюємо з великими підприємствами та малим бізнесом. Доставляємо агрегати й іншу продукцію з каталогу по усій Україні.
Виставкові зали знаходяться в Одесі, Дніпрі, Києві та Тернополі.