-
Ваш кошик порожній!
Максимальна рентабельність для великого виробництва.Ми пропонуємо піч, яка дозволяє робити випічку н..
0.00 Без ПДВ: 0.00
Максимальна рентабельність для великого виробництва.Ми пропонуємо піч, яка дозволяє робити випічку н..
0.00 Без ПДВ: 0.00
Максимальна рентабельність для великого виробництва.Ми пропонуємо піч, яка дозволяє робити випічку н..
0.00 Без ПДВ: 0.00
Принцип роботи печей дозволяє виготовляти хлібобулочну продукцію високої якості. Завдяки рівномірній циркуляції тепла заготівлі пропікаються однаково з усіх боків. Циклотермічні печі мають особливе розташування пальникової вежі. Саме тому вдається досягти необхідної температурної кривої усередині. Незалежно від продукту, який випікається, усередині створюється оптимальна температура для приготування. Їх використовують пекарні й кондитерські для виробництва печива, бісквітів, пряників, хлібобулочних виробів.
Примусова циркуляція продуктів згорання по каналах нагріву, які знаходяться знизу і згори стрічки, забезпечує рівномірне пропікання. Можна вибрати техніку з декількома секціями. Для магазинів і пекарень краще підійдуть електричні моделі. Вони мають декілька камер, для кожної з яких можна встановити окремий режим. Тому апарат з програмованою панеллю керування дозволить випікати декілька видів випічки одночасно. Для завантаження або вивантаження тісто заготівель використовується завантажувальна стрічка. Вибрати її можна за довжиною і шириною.
До параметрів устаткування відносяться окреме температурне регулювання, включення і виключення за допомогою таймера, камера для вистоювання тіста, наявність парогенеруючої системи. Генератор пари - додаткова опція обладнання. Він потрібний при випічці виробів з дріжджового тіста. Парозволоження надає продукції красивому глянсовому вигляду і створює оптимальні умови приготування. Для візуального контролю апарати оснащують підсвічуванням в робочих камерах.
Особливості печей :
Приготування випічки відбувається безпосередньо на поду або в спеціальних формах. Це означає, що випічку можна готувати без дек. Промислові моделі мають 9 ярусів і дозволяють одночасно швидко приготувати піци, булочки, пиріжки, хліб. Залежно від потужності є устаткування з різними розмірами й місткістю. Ще одна перевага техніки - відсутність вібрації. Суфле, бісквіти погано переносять будь-які поштовхи. Тому в циклотермічних печах вони виходять ідеально.
Для невеликих пекарень підійдуть одноярусні моделі. Вони відрізняються простою конструкцією. Багатоярусні моделі не сильно перевищують розміри устаткування з одним ярусом. Але їх продуктивність в рази більше. На кам'яному поду можна випікати заготівлі без форми. Також є апарати з різними панелями керування. Найбільш зручні печі з сенсорною або електронною панеллю керування.
Petruzalek - інтернет-магазин пакувальних матеріалів, устаткування для пакування і випічки. У нас ви знайдете пекарне обладнання для кондитерського цеху, булочних, професійних кухонь. Купити циклотермічні печі в Одесі недорого можна у нас. У каталозі є циклометричні череневі печі іспанського виробника Salva. На сайті можна вибрати печі, які відрізняються габаритами, тепловою потужністю, площею випічки, вартістю. При необхідності ми допоможемо вам вибрати устаткування по продуктивності та ціні.