Ручні ковбасні шприци

Показати
Сортувати:
Ручний ковбасний шприц для м'ясопереробної промисловості Mainca TP-5 Сірий Ємність циліндра 5 л Передзамовлення

Ручний ковбасний шприц для м'ясопереробної промисловості Mainca TP-5 Сірий Ємність циліндра 5 л

Ємність циліндра, л: 5 лЄмність циліндра, кг: ± 4 кгІдеальний варіант для ручного виготовлення ковба..

0.00 Без ПДВ: 0.00

Ручний ковбасний шприц для м'ясопереробної промисловості Mainca TP-10 Сірий Ємність циліндра 10 л Передзамовлення

Ручний ковбасний шприц для м'ясопереробної промисловості Mainca TP-10 Сірий Ємність циліндра 10 л

Ємність циліндра, л: 10 лЄмність циліндра, кг: ± 8 кгІдеальний варіант для ручного виготовлення ковб..

0.00 Без ПДВ: 0.00

Ручні ковбасні шприци

Моделі з ручним керуванням.

Ідеальний варіант для ручного виготовлення ковбасних виробів (при забої тварин і переробці дичини).

Легко розбираються для очищення.

3 робочі швидкості (дві для обертання вперед і одна для реверсу).

Максимальна герметичність між поршнем і циліндром для фаршу.

Поршень забезпечений клапаном випуску повітря і силіконової кільцевою прокладкою.

Простота завантаження фаршу.

Максимальна зручність в застосуванні.

Комплект з 4 набивних пластикових цівок діаметром 10, 20, 30 і 40 мм.

Матеріал виготовлення: нержавіюча сталь, зубчаста рейка - вуглецева сталь, поршень для фаршу - пластмаса mopPLen).