Ручний ковбасний шприц для м'ясопереробної промисловості Mainca TP-10 Сірий Ємність циліндра 10 л

Передзамовлення Ручний ковбасний шприц для м'ясопереробної промисловості Mainca TP-10 Сірий Ємність циліндра 10 л

Ємність циліндра, л: 10 л

Ємність циліндра, кг: ± 8 кг


Ідеальний варіант для ручного виготовлення ковбасних виробів (при забої тварин і переробці дичини).


3 робочі швидкості (дві для обертання вперед і одна для реверсу).


Поршень забезпечений клапаном випуску повітря і силіконової кільцевою прокладкою.


Комплект з 4 набивних цівок діаметром 10, 20, 30 і 40 мм.


Матеріал виготовлення: нержавіюча сталь, зубчаста рейка - вуглецева сталь, поршень для фаршу - пластмаса mopPLen).

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

  • Переглядів: 490
  • Модель: TP-10
  • Наявність: Передзамовлення
  • 0.00
  • Без ПДВ: 0.00