Енергія для перемішування тесту передається за допомогою зворотно-поступального руху 2 шарнірних важелів, які імітують ручну роботу пекаря. При цьому забезпечується малоагрессівних вплив на тісто і високе насичення його бульбашками повітря. Такий варіант дозволяє отримувати високоякісний хліб з відмінною пористою структурою. Для переміщення діжі використовується електродвигун. Двигун реверсивного типу полегшує операцію вивантаження.
НИЗЬКА ТЕМПЕРАТУРА ТІСТА
Делікатна обробка тесту не призводить до помітного збільшення його температури та зберігає фізико-хімічні характеристики борошна.
НАДІЙНІСТЬ
Обладнання розраховане на постійне завантаження. Безпроблемна безперервна експлуатація.
БЕЗПЕКА
Передбачені кошти захисту, які забезпечують високу продуктивність і повну безпеку машини.
КОМФОРТНЕ ВИКОРИСТАННЯ
Зручність використання, простота панелей управління.
УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ І НАЯВНІСТЬ АКСЕСУАРІВ
Можливість установки навантажувачів-перекидачів на дільнику або на столі дозволяє використовувати тістомісильні машини на великих виробничих майданчиках.