Шафа SALVA для шокової заморозки виробів на деках використовують, щоб швидко знизити температуру гарячих виробів і зберегти їх органолептичні властивості. Основна мета шокового охолодження полягає в тому, щоб мінімізувати час знаходження випічки в інтервалі температур між 65 і 10 ° C і тим самим придушити розмноження бактерій. У шафах шокової заморозки можливі два режими. Шоковt охолодження: температура знижується з +90 до + 3 ° C (не більше ніж за 90 хвилин); і глибоке заморожування: температура знижується з +90 до -18 ° C (не більше ніж за 240 хвилин).
ЕКОНОМІЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ
Теплоізоляція з щільного поліуретану товщиною 80 мм. Автоматичний перехід до фази консервації при досягненні температури глибокої заморозки.
МАКСИМАЛЬНА ОДНОРІДНІСТЬ ТЕМПЕРАТУРИ
Округлена конструкція внутрішньої камери забезпечує швидке досягнення рухомим повітрям необхідної температури у всіх її точках.
МАКСИМАЛЬНА ГІГІЄНА
Повна відповідність директиві ЄЕС 93/43 (аналіз небезпечних чинників та контроль у критичних точках).
МАКСИМАЛЬНА ТОЧНІСТЬ
Багатоточковий температурний зонд з максимальною точністю визначає температуру виробів на різних етапах її зниження або глибокої заморозки.
УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ
Система регульованих направляючих дозволяє встановлювати листи 60 × 40 з відстанню між ними 32,5; 50 або 65 мм.