Папір для випічки

Показати
Сортувати:

Папір силіконізований з двох сторін, білий 60х40 см / 500 шт

Силіконізований папір зроблений з 100% -го натуральної рослинної сировини і оброблена двома шарами х..

1009.99 Без ПДВ: 841.66

Обгортувальний папір 37х50 см / 25кг

Головною перевагою її є жиростійкість. Вона застосовується для упаковки харчових продуктів із середн..

3166.74 Без ПДВ: 2638.95

Обгортувальний поліетилен 25х37 см / 10кг

Поліетилен обгортковий для перекладання між шарами нарізки...

2636.81 Без ПДВ: 2197.34

Подпергамент 600×420 мм / 10 кг

Пергамент- це самий екологічно безпечний матеріал для контакту з їжею. Виготовляється з целюлози.Вла..

1885.34 Без ПДВ: 1571.12

Обгортувальний папір 25х37 см / 25кг Передзамовлення

Обгортувальний папір 25х37 см / 25кг

Головною перевагою її є жиростійкість. Вона застосовується для упаковки харчових продуктів із середн..

3166.74 Без ПДВ: 2638.95

Подпергамент 400х350 мм / 10 кг Передзамовлення

Подпергамент 400х350 мм / 10 кг

Пергамент - это самый экологически безопасный материал для контакта с едой. Изготавливается из целлю..

1925.74 Без ПДВ: 1604.78

Подпергамент 400х350 мм /2кг Передзамовлення

Подпергамент 400х350 мм /2кг

Пергамент- це самий екологічно безпечний матеріал для контакту з їжею. Виготовляється з целюлози.Вла..

0.00 Без ПДВ: 0.00

Папір для випічки

Якісна упаковка важлива для будь-якого товару. Особливої уваги вимагають харчові продукти, зокрема – випічка. Для неї використовують кілька типів обгорткового паперу, який має відповідні продукту якості.

Пакувальний папір для випічки оптом

Опт обгорткового паперу – вигідне рішення для масового виробництва випічки (промисловість, приватна пекарня). Такий підхід дозволяє економити на замовленні, оскільки ціна закупівлі оптом передбачає більш лояльну вартість одиниці товару. У нашому інтернет-магазині можна замовити оптову партію пакувального паперу в рулонах (різної ширини) з доставкою по всій Україні.

Пакувальний й обгортковий папір: переваги використання

У випадку з харчовими продуктами та випічкою якість паперу і його властивості відіграють важливу роль. Матеріал повинен бути непроникним для жиру і вологи. При цьому необхідний шар з високою щільністю для захисту від зовнішніх впливів, потрапляння сторонніх речовин і обвітрювання. Паперова харчова упаковка має відповідні характеристики.

Також варто згадати інші переваги пакувального паперу:

  • екологічна чистота (не виділяє шкідливих речовин);
  • простота утилізації;
  • можливість вторинного перероблювання;
  • на поверхню рулону легко наноситься малюнок, логотип торгової марки;
  • асортимент ширини;
  • доступність в промисловості.

З допомогою такої упаковки можна надати товару унікальний вид, поширити рекламу бренду. Впізнаваність продукції – важливий крок у розвитку торгової марки. Паперова обгортка дозволить забезпечити випічці цю якість.

В порівнянні з поліетиленовими варіантами, папір має нижчу ціну. Також він екологічно чистий і здатен розкладатися. Є підвиди такої упаковки – пергамент і підпергамент. Технологія їх виробництва дозволила зберегти характеристики обгорткового паперу, збільшивши рівень щільності й вологонепроникності.

Пакувальний папір: характеристика та особливості

Основні типи використовується в харчовій промисловості упаковки – листовий пергамент і підпергамент. Дані види обгорткового паперу мають підвищену щільність і непроникні для жиру. Тому їх часто застосовують для упаковки жирних продуктів. При цьому листовий матеріал забезпечує хорошу схоронність і інших речовин. Наприклад, в пергаменті зберігають динаміт, він знайшов застосування і в медицині. Переваги такої обгортки:

  1. Екологічність. Використовувані при виробництві матеріали є повністю натуральними. Тому обгортка з пергаменту абсолютно безпечна для людини та навколишнього середовища, що зробило її практичною упаковкою в медицині. В процесі зберігання вона забезпечує паропроникність, не виділяючи при цьому шкідливих речовин.
  2. Жиронепроникність. Важлива якість при упаковці харчових продуктів. Навіть якщо загорнути в пергамент шматок масла, воно не просочиться назовні. Внутрішня поверхня при цьому не прилипає до продуктів.
  3. Вологостійкість і міцність. Ці якості забезпечують збереження матеріалу при впливі води й механічних навантажень. Не пропускаючи вологу всередину, пергамент зберігає консистенцію і смакові якості продукту.
  4. Термостійкість. Ця властивість дозволяє застосування обгорткового паперу в процесі запікання. Вона витримує температуру до 230°C. Найбільш практичним варіантом для запікання є підпергамент, оскільки він тонший.

Важливою якістю паперової обгортки є її податливість поліграфічній обробці. Їй можна надати будь-який вид, колір. Це робить можливим масштабну рекламу допомогою дрібних товарів.

Чому варто купувати у нас

Наша компанія здійснює поставки обгорткового паперу для випічки по всій Європі. обгорткового паперу для випічки по всій Європі. Основний напрямок – опт. Висока якість продукції, адекватна вартість, можливість замовити товар з доставкою по Україні. Транспортування здійснюється кур'єрською службою Нова Пошта. Також для мешканців Києва, Одеси, Дніпра можлива доставка нашим транспортом або самовивіз зі складу. Вартість продукції, зазначена в каталозі, де також можна придбати іншу пакувальну тару оптом.

 

Популярні товари