-
Ваш кошик порожній!
Пергамент- це самий екологічно безпечний матеріал для контакту з їжею. Виготовляється з целюлози.Вла..
1885.34 Без ПДВ: 1571.12
Пергамент - это самый экологически безопасный материал для контакта с едой. Изготавливается из целлю..
1925.74 Без ПДВ: 1604.78
Підпергамент — це один з різновидів пергаменту. Відрізняється зниженою щільністю і жаростійкістю. Цей папір жиростійкий, тому широко застосовується в харчовій промисловості. Виступає упаковкою. Виготовляється з помелу й обробки целюлозних волокон.
Пергамент, як і силіконовий папір чи килимки, використовується для приготування різного роду випічки, бакалії, риби, напівфабрикатів. Він вбирає жир, але не дає кондитерському виробу “пристати” до поверхні дека. Продукція зберігає презентабельний вид, поверхня упаковки залишається сухою і міцною.
В Україні вже дуже давно у виробництві для пакування використовують пергаментний папір. Підпергамент меншої щільності, але основних властивостей не втрачає. Чому ж саме такий вид паперу використовують як упаковку?
Головні причини:
Купити такий матеріал можна оптом і уроздріб. Упаковка корисна своєю екологічністю практичністю.
Окрім екологічності, практичності й гігієнічності, він має високу вартість. Тому виробники України все частіше прибігають до використання підпергаменту. Він не позбавлений усіх тих властивостей, але ціна на нього значно нижча. Вартість — це один з важливих аспектів придбання товару для виробника.
Завдяки особливій обробці й поверхні, невразливій до вологи, матеріал використовують в кулінарії.
Він виступає упаковкою для різного типу продукції:
Завдяки підпергаменту доставка до клієнта стала простішим процесом. Тепер можна сміливо замовити й вечерю з м'ясом і святковий торт.
Підпергамент продається як в листах, так і в рулонах. Купити можна будь-який необхідний вам тип оптом і уроздріб.
З нього також можна робити зовсім різний вигляд упаковок:
Крім того, на поверхню цього матеріалу можна нанести будь-який логотип.
Як і будь-яка пакувальна продукція, підпергамент має маркування:
ЖВ застосовується для розфасовки твердих продуктів з високим вмістом жиру.
П використовують, як правило, для вистилання тари. Наприклад, під випічку. Він стійкий до високих температур.
Підпергаментом марки ПЖ пакують бакалію, хлібобулочні вироби й десерти середньої жирності.
ЖК — матеріал, покритий єднальними речовинами. Він стійкий до жиру і використовується для автоматичного пакування кондитерських виробів.
ЖВК не пропускає вологу і маслянистість. Використовується для пакування жирної продукції.
Багато виробників використовують обгортковий папір з поліетиленовим шаром. Він служить для пакування ковбас, сирів, продукції з прянощами й середнім показником вмісту жирів.
По-перше, ми надаємо опт. По-друге, у нас можна замовити якісну продукцію. Ціна приємно здивує. Вартість доставки можна дізнатися у наших менеджерів. Ми працюємо тільки з екологічним матеріалами й завжди готові допомогти з вибором.