-
Ваш кошик порожній!
Виробництво: до 2200 порцій на годину. Апарат оснащений приводом зі змінною швидкістю.Простий формує..
0.00 Без ПДВ: 0.00
Дві ріжучі системи на вибір:ENTERPRISE 32 (одноразове подрібнення: 1 ніж і 1 решітка)UNGER 98 (однор..
0.00 Без ПДВ: 0.00
Потужна і надійна модель, оптимальний варіант для пілотних цехів та індивідуальних виробників.Ємніст..
0.00 Без ПДВ: 0.00
Дозатор-перекрутчик PR-360 - чудова машина, яка може значно полегшити життя багатьом дрібним і серед..
0.00 Без ПДВ: 0.00
Різні моделі на вибір в залежності від необхідного діаметра котлет або тефтелей.Змінюється лише обер..
0.00 Без ПДВ: 0.00
Настільна модель, оптимальний варіант для пілотних цехів та індивідуальних виробників.Ємність чаші, ..
0.00 Без ПДВ: 0.00
Дві ріжучі системи на вибір:ENTERPRISE 12 (одноразове подрібнення: 1 ніж і 1 решітка)UNGER 70 (однор..
0.00 Без ПДВ: 0.00
Настільна модель, оптимальний варіант для пілотних цехів та індивідуальних виробників.Ємність бункер..
0.00 Без ПДВ: 0.00
Ємність циліндра, л: 5 лЄмність циліндра, кг: ± 4 кгІдеальний варіант для ручного виготовлення ковба..
0.00 Без ПДВ: 0.00
Зубчасто-ремінна передача.Серія, відмінно підходить для ресторанів.Діаметр дискового ножа: GF-250: 2..
0.00 Без ПДВ: 0.00
Матеріал виготовлення: всі деталі з нержавіючої сталі 18/10, крім коліс, виготовлених з анодованого ..
0.00 Без ПДВ: 0.00
Виробництво: до 4400 порцій на годину.Апарат оснащений приводом зі змінною швидкістю.180º барабан (п..
0.00 Без ПДВ: 0.00
Потужна і надійна модель, оптимальний варіант для випуску невеликих партій продукції.Ємність циліндр..
0.00 Без ПДВ: 0.00
Напольна модель, оптимальний варіант для пілотних цехів і малих підприємств.Ємність чаші, л: 22 лЄмн..
0.00 Без ПДВ: 0.00
Дві ріжучі системи на вибір:ENTERPRISE 22 (одноразове подрібнення: 1 ніж і 1 решітка)UNGER 82 (однор..
0.00 Без ПДВ: 0.00
М'ясоперероблювання – напрям в харчовій промисловості, який дозволяє виготовляти шинку, ковбасні вироби, м'ясні напівфабрикати й багато що інше.
Серед усього устаткування, яке застосовується для перероблювання м'ясної сировини й виробництва м'ясних і ковбасних виробів, найчастіше використовуються апарати такої спрямованості :
Спочатку для подрібнення великих охолоджених або заморожених шматків м'яса використовуються апарати для грубого подрібнення. Вони готують для перероблювання у вакуумному високошвидкісному кутері або в м'ясорубці (вовчку).
На фінальній стадії для отримання якісного однорідного фаршу без великих вкраплень використовуються фаршмішалки. Вони також дозволяють змішувати між собою інгредієнти для приготування якої-небудь продукції. Також внаслідок вимішування фаршу у нього покращуються структура і смакові якості.
Продаж м'яса і делікатесів з нього – затребуваний напрям харчової промисловості, що приносить дохід. Від правильно виконаної первинної обробки сировини залежить якість початкового продукту і репутація бренду, лояльність клієнтів і популярність. А тому навіть на початкових етапах необхідно купувати спеціалізоване устаткування для м'ясної промисловості відповідно до специфіки підприємства.
Основне устаткування для м'ясного цеху:
Залежно від напрямів виробництва застосовуються такі машини:
Усі агрегати відповідають стандартам якості, мають сертифікати. А тому застосовуються на підприємствах для м'ясоперероблювання різного об'єму і продуктивності. Купити ін'єктори, фаршміси й інше устаткування можна на нашому сайті з доставкою по Україні й іншим населеним пунктам.
Виставкові зали компанії знаходяться в Одесі, Дніпрі, Києві та Тернополі. У них можна ближче ознайомитися з продукцією, замовити устаткування і пакувальні матеріали.