Устаткування для м'ясопереробки

Показати
Сортувати:
Автоматичний апарат для гамбургерів Mainca HA-2200 Сірий Продуктивність до 2200 порцій /год Передзамовлення

Автоматичний апарат для гамбургерів Mainca HA-2200 Сірий Продуктивність до 2200 порцій /год

Виробництво: до 2200 порцій на годину. Апарат оснащений приводом зі змінною швидкістю.Простий формує..

0.00 Без ПДВ: 0.00

Вовчок-фаршемішалка Mainca MG-95 HYBRID Продуктивність 1500 кг/год Передзамовлення

Вовчок-фаршемішалка Mainca MG-95 HYBRID Продуктивність 1500 кг/год

Дві ріжучі системи на вибір:ENTERPRISE 32 (одноразове подрібнення: 1 ніж і 1 решітка)UNGER 98 (однор..

0.00 Без ПДВ: 0.00

Гідравлічний ковбасний шприц Mainca FC-12 Ємність циліндра 12 л Передзамовлення

Гідравлічний ковбасний шприц Mainca FC-12 Ємність циліндра 12 л

Потужна і надійна модель, оптимальний варіант для пілотних цехів та індивідуальних виробників.Ємніст..

0.00 Без ПДВ: 0.00

Дозатор-перекрутчик Mainca PR-360 Сірий Продуктивність до 250 кг/год Передзамовлення

Дозатор-перекрутчик Mainca PR-360 Сірий Продуктивність до 250 кг/год

Дозатор-перекрутчик PR-360 - чудова машина, яка може значно полегшити життя багатьом дрібним і серед..

0.00 Без ПДВ: 0.00

Котлетний апарат Mainca MH / MA Сірий Ємність бункера 2,5 л Передзамовлення

Котлетний апарат Mainca MH / MA Сірий Ємність бункера 2,5 л

Різні моделі на вибір в залежності від необхідного діаметра котлет або тефтелей.Змінюється лише обер..

0.00 Без ПДВ: 0.00

Кутер Mainca CM-14  Сірий Ємність чаші 14 л Передзамовлення

Кутер Mainca CM-14 Сірий Ємність чаші 14 л

Настільна модель, оптимальний варіант для пілотних цехів та індивідуальних виробників.Ємність чаші, ..

0.00 Без ПДВ: 0.00

М'ясорубка Mainca PM-70 / PM-12 Сірий Продуктивність 170 кг/час Передзамовлення

М'ясорубка Mainca PM-70 / PM-12 Сірий Продуктивність 170 кг/час

Дві ріжучі системи на вибір:ENTERPRISE 12 (одноразове подрібнення: 1 ніж і 1 решітка)UNGER 70 (однор..

0.00 Без ПДВ: 0.00

Міксер ( фаршемішалка) Mainca RM-20 Ємність бункера 20 л Передзамовлення

Міксер ( фаршемішалка) Mainca RM-20 Ємність бункера 20 л

Настільна модель, оптимальний варіант для пілотних цехів та індивідуальних виробників.Ємність бункер..

0.00 Без ПДВ: 0.00

Ручний ковбасний шприц для м'ясопереробної промисловості Mainca TP-5 Сірий Ємність циліндра 5 л Передзамовлення

Ручний ковбасний шприц для м'ясопереробної промисловості Mainca TP-5 Сірий Ємність циліндра 5 л

Ємність циліндра, л: 5 лЄмність циліндра, кг: ± 4 кгІдеальний варіант для ручного виготовлення ковба..

0.00 Без ПДВ: 0.00

Слайсер,  ломтерізка Mainca GF-250 / CB-300 Сірий Товщина нарізки до 14 мм Передзамовлення

Слайсер, ломтерізка Mainca GF-250 / CB-300 Сірий Товщина нарізки до 14 мм

Зубчасто-ремінна передача.Серія, відмінно підходить для ресторанів.Діаметр дискового ножа: GF-250: 2..

0.00 Без ПДВ: 0.00

Стрічкова пила Mainca BC-1800 Сірий Довжина ріжучого полотна: 1750 мм нержавіюча сталь Передзамовлення

Стрічкова пила Mainca BC-1800 Сірий Довжина ріжучого полотна: 1750 мм нержавіюча сталь

Матеріал виготовлення: всі деталі з нержавіючої сталі 18/10, крім коліс, виготовлених з анодованого ..

0.00 Без ПДВ: 0.00

Автоматичний апарат для гамбургерів Mainca HA-4400 Сірий Продуктивність до 4400 порцій/год Передзамовлення

Автоматичний апарат для гамбургерів Mainca HA-4400 Сірий Продуктивність до 4400 порцій/год

Виробництво: до 4400 порцій на годину.Апарат оснащений приводом зі змінною швидкістю.180º барабан (п..

0.00 Без ПДВ: 0.00

Гідравлічний ковбасний шприц Mainca FC-20 Ємність циліндра 20 л Передзамовлення

Гідравлічний ковбасний шприц Mainca FC-20 Ємність циліндра 20 л

Потужна і надійна модель, оптимальний варіант для випуску невеликих партій продукції.Ємність циліндр..

0.00 Без ПДВ: 0.00

Кутер Mainca CM-21 Сірий Ємність чаші 22 л Передзамовлення

Кутер Mainca CM-21 Сірий Ємність чаші 22 л

Напольна модель, оптимальний варіант для пілотних цехів і малих підприємств.Ємність чаші, л: 22 лЄмн..

0.00 Без ПДВ: 0.00

М'ясорубка Mainca PC-82 / PC-22 Сірий Продуктивність 350 кг/год Передзамовлення

М'ясорубка Mainca PC-82 / PC-22 Сірий Продуктивність 350 кг/год

Дві ріжучі системи на вибір:ENTERPRISE 22 (одноразове подрібнення: 1 ніж і 1 решітка)UNGER 82 (однор..

0.00 Без ПДВ: 0.00

Устаткування для м'ясопереробки

М'ясоперероблювання – напрям в харчовій промисловості, який дозволяє виготовляти шинку, ковбасні вироби, м'ясні напівфабрикати й багато що інше.

Устаткування для м'ясоперероблювання

Серед усього устаткування, яке застосовується для перероблювання м'ясної сировини й виробництва м'ясних і ковбасних виробів, найчастіше використовуються апарати такої спрямованості :

  • для подрібнення м'яса і приготування фаршу;
  • для наповнення і кліпсовання;
  • допоміжне (додаткове) устаткування.

Спочатку для подрібнення великих охолоджених або заморожених шматків м'яса використовуються апарати для грубого подрібнення. Вони готують для перероблювання у вакуумному високошвидкісному кутері або в м'ясорубці (вовчку). 

На фінальній стадії для отримання якісного однорідного фаршу без великих вкраплень використовуються фаршмішалки. Вони також дозволяють змішувати між собою інгредієнти для приготування якої-небудь продукції. Також внаслідок вимішування фаршу у нього покращуються структура і смакові якості.

Професійне устаткування для м'ясної промисловості

Продаж м'яса і делікатесів з нього – затребуваний напрям харчової промисловості, що приносить дохід. Від правильно виконаної первинної обробки сировини залежить якість початкового продукту і репутація бренду, лояльність клієнтів і популярність. А тому навіть на початкових етапах необхідно купувати спеціалізоване устаткування для м'ясної промисловості відповідно до специфіки підприємства.

Основне устаткування для м'ясного цеху:

  • технологічне устаткування;
  • пакувальне;
  • вагове.

Яке буває устаткування для м'ясоперероблювання

Залежно від напрямів виробництва застосовуються такі машини:

  1. Гідравлічний ковбасний шприц.
  2. Кутер. Складається з чаші, що обертається, різального диска і мотора. Основна відмінність від побутового блендера - в особливій розташуванні ножів і їх конструкції. Бувають гладкі, крупнозубчасті (для замісу тіста або перемелювання твердої сировини) і дрібнозубчасті (потрібні для перемелювання зелені).
  3. Автоматичні апарати для виготовлення котлет і гамбургерів.
  4. Слайсер, ломтерізка та інші професійні машини для порціонування м'яса і його нарізки. 
  5. Стрічкова пила.
  6. Міксер (фаршмішалка). Апарати для виробництва якісного продукту й автоматизації праці. Складається з робочої місткості, лопаті, валу, панелі управління, основи й кришки. Приводиться в дію електроприводом. Потрібний для виробництва ковбасних виробів, шинки та інших продуктів на підприємствах громадського харчування. Підходять для перемелювання рибного і м'ясного фаршу.
  7. Машини для зняття плівки з м'яса.

Усі агрегати відповідають стандартам якості, мають сертифікати. А тому застосовуються на підприємствах для м'ясоперероблювання різного об'єму і продуктивності. Купити ін'єктори, фаршміси й інше устаткування можна на нашому сайті з доставкою по Україні й іншим населеним пунктам.

Виставкові зали компанії знаходяться в Одесі, Дніпрі, Києві та Тернополі. У них можна ближче ознайомитися з продукцією, замовити устаткування і пакувальні матеріали.