-
Ваш кошик порожній!
Дві ріжучі системи на вибір:ENTERPRISE 22 (одноразове подрібнення: 1 ніж і 1 решітка)UNGER 82 (однор..
0.00 Без ПДВ: 0.00
Дві ріжучі системи на вибір:ENTERPRISE 22 (одноразове подрібнення: 1 ніж і 1 решітка)UNGER 82 (однор..
0.00 Без ПДВ: 0.00
Дві ріжучі системи на вибір:ENTERPRISE 32 (одноразове подрібнення: 1 ніж і 1 решітка)UNGER 98 (однор..
0.00 Без ПДВ: 0.00
Ріжуча система UNGER 114 (одноразове подрібнення: 1 ніж і 1 решітка; дворазове подрібнення: 1 ніж і ..
0.00 Без ПДВ: 0.00
Дві ріжучі системи на вибір:ENTERPRISE 32 (одноразове подрібнення: 1 ніж і 1 решітка)UNGER 98 (однор..
0.00 Без ПДВ: 0.00
Ріжуча система UNGER 114 (одноразове подрібнення: 1 ніж і 1 решітка; дворазове подрібнення: 1 ніж і ..
0.00 Без ПДВ: 0.00
М'ясорубки та вовчки виступають основним промисловим устаткуванням з виробництва фаршу, напівфабрикатів з котлетної маси та різноманітних ковбасних виробів. Вовчок – це ще потужніша модифікація м'ясорубки.
Продукція представлена як вітчизняними, так і зарубіжними компаніями. Моделі відрізняються продуктивністю, комплектацією і доступними опціями. А тому підбирати їх треба спеціально для потреб кожного конкретного підприємства.
Основне призначення вовчків і м'ясорубок – перетворення безкісткової м'ясної сировини будь-якої щільності на фарш. Проте, машини відрізняються способом завантаження початкового продукту. У м'ясорубках воно додається поступово невеликими партіями через завантажувальну чашу. А за роботою механізму стежить оператор.
Вовчки, на відміну від м'ясорубок, мають великий завантажувальний бункер. У нього поміщається декілька десятків кілограм м'яса й іншої сировини. Середня продуктивність устаткування така:
М'ясорубки та вовчки призначені для подрібнення продукту кімнатної температури й замороженої (охолодженого) сировини, що не включає великі сухожилля.
При виборі ознайомтеся з технічними характеристиками моделі, зовнішнім діаметром решіток, максимальною продуктивністю кожного апарату, системою різального механізму – ентерпрайс, полуунгер або унгер. Вони відрізняються розташуванням різальних частин, решітками, якістю подрібнення фаршу.
При купівлі й введенні в експлуатацію промислових м'ясорубок, треба дотримуватися деяких правил застосування:
Зламаний ніж може не лише вискочити й пошкодити корпус м'ясорубки, але і провернутися на пальці шнека. Згодом його доведеться замінити.
У каталозі цього інтернет-магазину є м'ясорубки, вовчки, стрічкові пили, міксери-фаршмішалки та багато що інше для підприємств різної спрямованості. При співпраці з нами кожен клієнт отримує:
Працюємо з усіма областями й населеними пунктами України, відправляємо товари транспортними перевізниками.
Виставкові зали знаходяться в Одесі, Києві, Дніпрі й Тернополі. Вони доступні для тих, хто хоче своїми очима переконається в якості товару, замовити компоненти.