М'ясорубки - купити

Показати
Сортувати:
М'ясорубка Mainca PM-70 / PM-12 Сірий Продуктивність 170 кг/час Передзамовлення

М'ясорубка Mainca PM-70 / PM-12 Сірий Продуктивність 170 кг/час

Дві ріжучі системи на вибір:ENTERPRISE 12 (одноразове подрібнення: 1 ніж і 1 решітка)UNGER 70 (однор..

0.00 Без ПДВ: 0.00

М'ясорубка Mainca PC-82 / PC-22 Сірий Продуктивність 350 кг/год Передзамовлення

М'ясорубка Mainca PC-82 / PC-22 Сірий Продуктивність 350 кг/год

Дві ріжучі системи на вибір:ENTERPRISE 22 (одноразове подрібнення: 1 ніж і 1 решітка)UNGER 82 (однор..

0.00 Без ПДВ: 0.00

М'ясорубка Mainca PX-32 Сірий Продуктивність 350 кг/год Передзамовлення

М'ясорубка Mainca PX-32 Сірий Продуктивність 350 кг/год

Дві ріжучі системи на вибір:ENTERPRISE 22 (одноразове подрібнення: 1 ніж і 1 решітка)UNGER 82 (однор..

0.00 Без ПДВ: 0.00

М'ясорубка Mainca PC-98 / PC-32 Сірий Продуктивність 800 кг/год Передзамовлення

М'ясорубка Mainca PC-98 / PC-32 Сірий Продуктивність 800 кг/год

Дві ріжучі системи на вибір:ENTERPRISE 32 (одноразове подрібнення: 1 ніж і 1 решітка)UNGER 98 (однор..

0.00 Без ПДВ: 0.00

М'ясорубка Mainca PC-114 Сірий Продуктивність 1150 кг/год Передзамовлення

М'ясорубка Mainca PC-114 Сірий Продуктивність 1150 кг/год

Ріжуча система UNGER 114 (одноразове подрібнення: 1 ніж і 1 решітка; дворазове подрібнення: 1 ніж і ..

0.00 Без ПДВ: 0.00

М'ясорубка Mainca PC-98L / PC-32L Сірий Продуктивність 800 кг/год Передзамовлення

М'ясорубка Mainca PC-98L / PC-32L Сірий Продуктивність 800 кг/год

Дві ріжучі системи на вибір:ENTERPRISE 32 (одноразове подрібнення: 1 ніж і 1 решітка)UNGER 98 (однор..

0.00 Без ПДВ: 0.00

М'ясорубка Mainca PC-114L Сірий Продуктивність 1150 кг/год Передзамовлення

М'ясорубка Mainca PC-114L Сірий Продуктивність 1150 кг/год

Ріжуча система UNGER 114 (одноразове подрібнення: 1 ніж і 1 решітка; дворазове подрібнення: 1 ніж і ..

0.00 Без ПДВ: 0.00

М'ясорубки - купити

М'ясорубки та вовчки виступають основним промисловим устаткуванням з виробництва фаршу, напівфабрикатів з котлетної маси та різноманітних ковбасних виробів. Вовчок – це ще потужніша модифікація м'ясорубки. 

Продукція представлена як вітчизняними, так і зарубіжними компаніями. Моделі відрізняються продуктивністю, комплектацією і доступними опціями. А тому підбирати їх треба спеціально для потреб кожного конкретного підприємства.

М'ясорубки та вовчки

Основне призначення вовчків і м'ясорубок – перетворення безкісткової м'ясної сировини будь-якої щільності на фарш. Проте, машини відрізняються способом завантаження початкового продукту. У м'ясорубках воно додається поступово невеликими партіями через завантажувальну чашу. А за роботою механізму стежить оператор.

Вовчки, на відміну від м'ясорубок, мають великий завантажувальний бункер. У нього поміщається декілька десятків кілограм м'яса й іншої сировини. Середня продуктивність устаткування така:

  • для вовчків 600-5000 кілограм в годину;
  • для м'ясорубок – 40-600 кілограм в годину.

М'ясорубки та вовчки призначені для подрібнення продукту кімнатної температури й замороженої (охолодженого) сировини, що не включає великі сухожилля.

При виборі ознайомтеся з технічними характеристиками моделі, зовнішнім діаметром решіток, максимальною продуктивністю кожного апарату, системою різального механізму – ентерпрайс, полуунгер або унгер. Вони відрізняються розташуванням різальних частин, решітками, якістю подрібнення фаршу.

Рекомендації з експлуатації м'ясорубок

При купівлі й введенні в експлуатацію промислових м'ясорубок, треба дотримуватися деяких правил застосування:

  • стежте за якістю заточування ножів, решіток і інших частин устаткування, робіть заточування в строк (поліровку решіток також);
  • заточуйте увесь комплект, а не тільки ножі, оскільки в процесі активного використання на решітках з'являються борозни – дефекти, що знижують якість вироблюваного фаршу;
  • після кожного використання ножі й решітки промивають дезинфікуючим розчином, змащують тонким шаром жиру;
  • не допускайте роботу ножів і решіток на холостому ходу;
  • навіть потужні моделі не можуть безперервно працювати упродовж декількох годин підряд, оскільки перегрівається двигун, а тому треба періодично вимикати прилад;
  • перевіряйте правильність затягування фіксувальної гайки;
  • стежте за мірою зносу усіх різальних частин, а також корпусу зі шнеком;
  • товщина ножів з часом стає менше, а тому важливо перевіряти й не допускати критичного стану, який може спричинити ремонт устаткування. 

Зламаний ніж може не лише вискочити й пошкодити корпус м'ясорубки, але і провернутися на пальці шнека. Згодом його доведеться замінити.

Чому варто купувати у нас?

У каталозі цього інтернет-магазину є м'ясорубки, вовчки, стрічкові пилиміксери-фаршмішалки та багато що інше для підприємств різної спрямованості. При співпраці з нами кожен клієнт отримує:

  • індивідуальний підхід, підбір продукції;
  • постачання устаткування в строк;
  • технічне обслуговування апаратів від фахівця;
  • офіційну гарантію.

Працюємо з усіма областями й населеними пунктами України, відправляємо товари транспортними перевізниками. 

Виставкові зали знаходяться в Одесі, Києві, Дніпрі й Тернополі. Вони доступні для тих, хто хоче своїми очима переконається в якості товару, замовити компоненти.

Популярні товари